maandag 11 november 2013

We zijn er weer!!!

Afgelopen donderdag zijn we weer terug gevlogen naar Lanzarote.  We zijn ruim 4 weken in Nederland geweest. Het was een plots ingelast bezoek, niet gepland, omdat we voordat we naar de overkant gaan toch nog een keer naar Nederland wilde gaan. Nu klopte alles om te gaan dus zijn we maar gegaan.

We hebben een leuke en drukke tijd gehad, veel mensen gezien en dingen gedaan. We hadden hiervan ook fotos gemaakt met ons nieuwe telefoontoestel maar die zijn een beetje mislukt. We vonden de foto's de hele tijd al zo wazig en niet scherp, en gisteren ontdekte Daan waarom; het beschermfolie zat nog op de lens !! Ja we zijn soms wel heel slim bezig. Enfin....volgende keer weer foto's.

Nu zijn we weer bezig om de boot op te tuigen. De boot was voor vertrek naar de familie op Lanzarote al helemaal afgetuigd, en dat heeft dus z'n nut gehad want ons verblijf op Graciosa heeft weer wat langer geduurd dan begroot (waar kennen we dat van??). We hebben uit Nederland een reserve voorstag meegenomen die nog in Soest in de garage lag, en we hebben een nieuw filter voor de watermaker. Op Las Palmas hadden een prijs gevraagd voor het filter en daar kregen we te horen: 480 euro. Nu hebben we 180 euro voor hetzelfde filter betaald en hebben voor het verschil met z'n 2e op en neer kunnen vliegen.

We hebben het idee om ergens de komende week naar La Palma te zeilen, voor ons weer een heel nieuw eiland.