zondag 24 juli 2016

Santa Maria

We zijn inmiddels op Santa Maria aangeland. Vandaag alweer naar "Sopas" geweest, dus het gaat ook hier weer goed. De sopas zijn echt een heel mooie traditie van de azoren, waarvan wij altijd genieten. Als je er meer over wilt lezen kijk dan naar https://en.wikipedia.org/wiki/Cult_of_the_Holy_Spirit

Hieronder volgen een aantal foto's van de afgelopen maand, het was een maand waarin we veel gezien, gedaan en gepraat hebben :-) . Het viel niet mee om na zo'n lange tijd Angra dag te zeggen maar op een gegeven moment is het misschien toch beter om te gaan anders kom je nooit meer weg. 

De dames gaan laser varen onder begeleiding van mijn stuk, de zeilinstructeur van de Angra Yachtclub

Ook gebeurden er minder prettige dingen, onze turkse vrienden zijn allebei in het ziekenhuis terecht gekomen, een met longontstekking en een met een gekraakte ruggenwervel, heeft een goede bekende zijn eerste chemokuur achter de rug en ben ik zelf ook nog in het ziekenhuis geweest, gelukkig viel dat alles mee.

En "we" zijn natuurlijk in de tussentijd ook nog even Europees kampioen voetbal geworden, waren toch een aantal leuke avonden op de jachtclub :-)

Nog wat foto's van Terceira:

Het fort bij Porta de Pipas
                   
Igreja de Sao Goncalo met rondleiding
 van Zuster Cecilia van de Kaap Verden

Furnas de Enxofre tijdens rondrit met auto van Peer en Ully

"Natural Pool" in Quatro Ribeiras

Angra do Heroismo vanaf Club Nautico

Park in Angra
Vijver in park Angra